Carpaccio salade (als lunch of voorgerecht)
OverzichtCarpaccio salade
Bereidingstijd: 10
Totale tijd: 10
Porties: 4 porties
Categorie: Lunch, Voorgerecht
Ingrediënten
240 gr carpaccio (2 pakjes)
150 gr rucola slamelange
200 gr cherrytomaten
100 gr radijs
1 komkommer
20 gr kappertjes
40 gr pijnboompitten
40 gr Parmezaanse kaas
4 el pesto
1 tl citroensap
Bereidingswijze
Snijd de cherrytomaten doormidden, de komkommer in plakjes en de radijsjes in dunne plakjes. Pak dan de carpaccio erbij en snijd de plakjes in kleinere stukjes. Rooster vervolgens de pijnboompitten ca. 1 minuut in een koekenpan zonder olie.
Verdeel de rucola slamelange over vier borden en besprenkel de sla met de bijgeleverde dressing uit de carpaccio verpakking. Voeg dan ook de tomaatjes, komkommer, radijs en kappertjes toe aan de borden sla en garneer de salade ten slotte met Parmezaanse kaas, groene pesto en citroensap. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
Portiegrootte: 1/4 van de salade
Calorieën: 280
Vetten: 18,5
Koolhydraten: 7,2
Vezels: 2,5
Eiwitten: 19,6