Noets notenbrood met zaden en pitten (als ontbijt of lunch)
OverzichtNoets notenbrood met zaden en pitten (als ontbijt of lunch)
Bereidingstijd: 10
Kooktijd: 60
Totale tijd: 1 uur 10 minutes
Porties: 18 sneetjes
Categorie: Lunch, Ontbijt
Ingrediënten
500 gr Noets broodmix naturel
400 ml water
3 el olijfolie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175 graden. Meng in een grote kom de inhoud van de broodmix met 400 ml water en 3 eetlepels olijfolie. Kneed met de handen tot een geheel. Verdeel het beslag in een broodvorm of cakevorm en plaats in de voorverwarmde oven.
Bak het brood 60 minuten in de voorverwarmde oven. Snijd het brood in 18 sneetjes en genieten maar! Je kan het brood 5 dagen in de koelkast bewaren of invriezen.
Voedingswaarden
Portiegrootte: 1 sneetje
Calorieën: 118
Vetten: 8,4
Koolhydraten: 2,9
Eiwitten: 5,0