Amandelmeel pannenkoekjes (als ontbijt of lunch)

Artikel 1 van 18
Overzicht

Amandelmeel pannenkoekjes (als ontbijt of lunch)

Bereidingstijd: 5 minuten

Kooktijd: 30 minuten

Totale tijd: 35 minuten

Porties: 10 pannenkoekjes

Ingrediënten

2 grote eieren

100 ml amandelmelk

2 el kokosolie of olijfolie

1 tl vanille aroma

125 gr amandelmeel

30 gr erythritol of Steviala Kristal

1 tl bakpoeder

snufje zout

Bereidingswijze

Voeg de eieren, amandelmelk, vanille aroma en kokosolie toe aan een grote blender. Zet de blender ongeveer 30 seconden aan om alles goed door elkaar te mengen. Voeg dan de amandelmeel, bakpoeder, erythritol en het zout toe aan de blender en meng nog eens 30 seconden. Laat het beslag na het mengen 5 minuten rusten.

Pak vervolgens een grote koekenpan en verwarm hierin een el boter of olie. Schep drie eetlepels beslag in de pan en bak de pannenkoek totdat er bubbels vormen op het oppervlak van de pannenkoek, ongeveer 2-3 minuten. Draai de pannenkoek dan om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal deze stap totdat je 10 pannenkoekjes hebt gebakken.

Voedingswaarden

Portiegrootte: 2 pannenkoekjes

Calorieën: 216

Vetten: 19,6

Koolhydraten: 1,7

Eiwitten: 7,3

 

 

 

© 2014 - 2024 In balans Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel