Eiwrap met zalm ( lunch)
OverzichtEiwrap met zalm ( lunch )
Bereidingstijd :10 minuten
Ingrediënten:
2 eieren
4 plakjes gerookte zalm
50 gram hüttenkäse
50 gram verse spinazie,
grof gesneden
½ el olijfolie
5 gram verse dille fijngesneden
2 el edelgistvlokken
Bereidingswijze:
1. Roer de dille en de edelgistvlokken door de hüttenkäse.
Klop de eieren met wat peper en zout los in een kommetje.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en schenk het eiermengsel in de pan. Bak een dunne omelet.
3. Leg de omelet op een bord en beleg met het hüttenkäsemengsel, de gerookte zalm en de verse spinazie. Rol de omelet op als een wrap.
Lunch je op kantoor, school of onderweg? Dan kun je de eiwrap ook heel goed koud eten.
Voedingswaarde:
KCAL: 490
Koolhydraten: 7,5 gram
Eiwitten: 47,5 gram,
Vetten: 28 gram,
Vezels: 6 gram
Recept van https://leefpuurnatuur.nl/