Eiwrap met zalm ( lunch)

Artikel 4 van 24
Overzicht

Eiwrap met zalm ( lunch ) 

Bereidingstijd :10 minuten

Ingrediënten:

2 eieren
4 plakjes gerookte zalm
50 gram hüttenkäse
50 gram verse spinazie,
grof gesneden
½ el olijfolie
5 gram verse dille fijngesneden
2 el edelgistvlokken

 

Bereidingswijze:

1. Roer de dille en de edelgistvlokken door de hüttenkäse.
    Klop de eieren met wat peper en zout los in een kommetje.
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en schenk het eiermengsel in de pan.                                      Bak een dunne omelet.
3. Leg de omelet op een bord en beleg met het hüttenkäsemengsel, de gerookte zalm en de          verse spinazie. Rol de omelet op als een wrap.

Lunch je op kantoor, school of onderweg? Dan kun je de eiwrap ook heel goed koud eten.

Voedingswaarde:

KCAL: 490

Koolhydraten: 7,5 gram

Eiwitten: 47,5 gram,

Vetten: 28 gram,

Vezels: 6 gram

Profile for Leef Puur Natuur Recept van https://leefpuurnatuur.nl/

© 2014 - 2025 In balans Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel