Groene groenten met gerookte forel en frisse yoghurtsaus

Artikel 11 van 24
Overzicht

Groene groenten met gerookte forel en frisse yoghurtsaus

Bereidingstijd : 20 minuten

Ingrediënten :

125 gram gerookte forel
40 gram quinoa
150 gram broccoliroosjes
50 gram sojabonen (edamame)
50 gram peultjes
100 gram sperziebonen
3 el kokosyoghurt
½ limoen, sap en rasp
5 gram verse dille fijngesneden

Bereidingswijze :

1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet daarna af en laat           uitstomen.
2. Breng ruim water met een snuf zout in een pan aan de kook. Kook de broccoli, de peultjes en de sperziebonen in 10 minuten beetgaar. Giet daarna af.
3. Roer de gekookte groenten en de sojabonen door de quinoa en breng op smaak met peper en zout.
4. Meng het limoensap, de limoenrasp en de verse dille door de kokosyoghurt. Breng op de smaak met peper en zout.
5. Schep de groenten en quinoa op een bord en leg daar de gerookte forel op. Maak af met de frisse yoghurtsaus.

Voedingswaarden :

KCAL: 596
Koolhydraten: 35,5 gram

Eiwitten: 56,5 gram

Vetten: 24 gram

Vezels: 20,5 gram

 

Profile for Leef Puur Natuur recept van https://leefpuurnatuur.nl/

© 2014 - 2025 In balans Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel